Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

“Het leven is niet makkelijk”

1 juli 2020

“Het leven is niet makkelijk”, vertelt de Syrische weduwnaar Nader. Hij woont met zijn kinderen Abdalraheem en Abdulrahman in een kamp in Libanon. Voor de coronacrisis begon, knoopte hij de eindjes aan elkaar als bouwvakker. Nu zit het gezin noodgedwongen thuis, maar ze maken er het beste van.

📚 Zo geeft Nader zijn kinderen les via het CBECE “I Learn From Home”-programma, van de @Seenaryo organization. “Ik had niet verwacht dat ik het kon, maar het gaat heel goed en ik vind het ontzettend leuk. We hebben veel plezier met z’n drieën en ons contact is echt verbeterd. Alle vaders zouden hun kinderen met school moeten helpen!”

🎓 Het onderwijsproject in Libanon krijgt steun vanuit Back to the Future. Dit programma is ontwikkeld met steun van de @European Union in Lebanon, via het EU Regional Trust Fund en het EU Madad Fund. We werken samen met AVSI Middle East, War Child Holland in Libanon en Terre des Hommes Italië in Libanon.

‘Back to the Future’ is funded by the European Union in Lebanon , through the EU Regional Trust Fund in response to the Syrian crisis, the EU Madad Fund, and implemented in partnership by AVSI Middle East , Terre des hommes Italy in Lebanon and  War Child Holland in Lebanon. #BackToTheFuture #EducationForAll #EUTF4Syria #EU4Youth #EUMadadFund #CWTLFromHome #DistantBlendedLearning
Back to the future
this is a subtitle
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan