Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Kinderen in actie voor kinderen wereldwijd tijdens Kids@Home Challenge

21 december 2020

Nederlandse kinderen komen in actie voor kinderen wereldwijd tijdens de Kids@Home Challenge van Terre des Hommes. Van 21 december t/m 1 januari dagen kinderen elkaar uit om opdrachten aan te gaan met elkaar en Kids Ambassadeur Anna. Tegelijkertijd laten zij zich sponsoren en zamelen zij zo geld in voor kwetsbare kinderen wereldwijd die in coronatijd extra hard getroffen worden.

Meld je aan voor de Kids@Home Challenge
Kids@Home Challenge kersteditie

Kids@Home Challenge kersteditie

In de kerstvakantie gaan kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar de uitdaging aan om mee te doen aan diverse opdrachten. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door vrienden en familie. Op deze manier draagt Terre des Hommes bij aan de tijdsinvulling van kinderen in hun kerstvakantie. Door sponsoren te zoeken dragen kinderen in Nederland een steentje bij aan hulp aan kwetsbare kinderen wereldwijd. Kinderen kunnen zich aanmelden via www.tdh.nl/kids

Samenwerking met experts

Voor de Kids@Home Challenge slaat Terre des Hommes de handen ineen met verschillende experts, waaronder tv-kok Hugo Kennis. In zijn challenge daagt hij samen met Kids ambassadeur Anna kinderen uit de keuken in te gaan en te koken voor het goede doel. Deelnemers kunnen deze vakantie naast de kookchallenge onder meer uitdagingen op het gebied van schrijven, knutselen en bewegen verwachten, onder leiding van verschillende experts.

Strijd tegen kinderuitbuiting

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingssituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Tijdens de coronacrisis worden de meest kwetsbare kinderen wereldwijd als eerste getroffen. Met het opgehaalde geld worden kinderen wereldwijd geholpen.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan