Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Samen maken we impact

20 april 2023

Dankzij de steun van onze donateurs, vrijwilligers en partners hebben we in de afgelopen vijf jaar veel bereikt. In 22 landen hebben we duizenden kinderen geholpen een betere toekomst op te bouwen. Als organisatie evalueren en leren we continu om zo ons werk en de impact daarvan te verbeteren. In 2023 is een jaar van vernieuwing gestart, waarover later meer. We blikken nu terug om te kijken waar we staan.

Children

Uitdagingen

Sinds de oprichting van Terre des Hommes Nederland in 1968 hebben we veel uitdagingen gekend. In de afgelopen vijf jaar was dat zonder twijfel de coronapandemie. In 2020 en 2021 konden we vanwege de lockdowns en sluiting van scholen veel minder kwetsbare kinderen bereiken. Sinds vorig jaar zien we de nadelige gevolgen van corona afnemen en konden we met onze partners de strijd tegen uitbuiting volop voortzetten.

Hoop voor de toekomst

Gelukkig zien we weer vertrouwde resultaten terugkomen en dat schept hoop voor de toekomst. Er is echter nog veel werk te doen. Zolang kinderen seksueel uitgebuit worden, kinderarbeid nog plaatsvindt en kinderen door migratie en door humanitaire crises extra kwetsbaar zijn, stoppen wij niet. Daarom delen we graag onze impactvideo van 2018 tot nu. Voor iedereen die, net als wij, blijft geloven in een wereld zonder kinderuitbuiting.

Bekijk alle jaarverslagen
Laden...

Help mee

Wil jij ons helpen in de strijd tegen kinderuitbuiting? Wil je geld of tijd doneren? Of op een andere manier bijdragen, bijvoorbeeld met een leuke actie? Alle hulp is welkom! Kijk voor meer informatie op onze actiepagina.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan