Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Sinterklaas vieren én tegelijkertijd kinderuitbuiting bestrijden

15 november 2023

Sinterklaascadeautjes doneren of kopen doe je bij de Terre des Hommes-winkels. Als je op zoek bent naar manieren om Sinterklaas nog specialer te maken, overweeg dan eens om cadeautjes te kopen of te doneren bij onze Terre des Hommes-winkels. Een geweldige manier om bij te dragen aan het goede doel tijdens de feestdagen.

Vind de meest nabije winkel
Sinterklaascadeautjes doneren of kopen doe je bij de Terre des Hommes-winkels.

Een goed doel én een goed gevoel met Sinterklaas

Sinterklaas is een tijd waarin we graag cadeautjes geven en ontvangen, maar het is ook een gelegenheid om na te denken over degenen die het minder goed hebben dan wij.

Kinderuitbuiting is een schrijnend probleem dat wereldwijd miljoenen kinderen treft, en met een klein gebaar kun je al een positieve impact maken op de levens van kwetsbare kinderen. Een van de manieren waarop je kunt bijdragen is door cadeautjes te kopen of te doneren bij Terre des Hommes-winkels.

De Terre des Hommes-winkels

In Nederland kun je bij meer dan 40 Terre des Hommes-winkels terecht om cadeautjes te kopen of te doneren voor Sinterklaas. Door dit te doen draag je bij aan onze projecten om kinderen te beschermen tegen uitbuiting.

Het idee is eenvoudig: heb je speelgoed, spelletjes, boeken, of andere mooie spullen thuis die je wilt doorgeven? Of heb je na Sinterklaas cadeaus dubbel?
Doneer ze dan aan de Terre des Hommes-winkels. Degenen die op zoek zijn naar een duurzaam of origineel Sinterklaascadeau, kunnen vervolgens hiermee andere kinderen verblijden. Het is een mooie en duurzame manier om het geluk van Sinterklaas te delen met degenen die het het meest nodig hebben.

Vind de meest nabije winkel

In drie stappen speelgoed doneren voor Sinterklaas

Sinterklaas draait om de vreugde en magie van het geven en ontvangen van cadeautjes. Voor veel kinderen is dit een van de hoogtepunten van het jaar. Helaas hebben niet alle kinderen dezelfde kansen en privileges. Wereldwijd worden miljoenen kinderen seksueel uitgebuit, gedwongen te werken of zijn de dupe van humanitaire crises. 

In 3 stappen eenvoudig speelgoed doneren voor Sinterklaas:

1. Vind een Terre des Hommes-winkel
Terre des Hommes heeft veel verschillende winkels verspreid over Nederland, en de kans is groot dat er een bij jou in de buurt is. Bekijk hier de dichtstbijzijnde winkel.

2. Doneer je spullen
Breng het speelgoed, boeken of spelletjes naar de Terre des Hommes-winkel. Onze vrijwilligers helpen je graag en zorgen voor de verdere verwerking van je donatie. 

3. Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten en welke impact we samen maken op het leven van kinderen. Het is geweldig om te weten dat je een verschil maakt. 

Vind de meest nabije winkel
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan