Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Terre Talk 2023: bestrijding van online seksueel misbruik in de Filipijnen

7 april 2023

Als vrijwilliger en/of donateur help je ons om kwetsbare kinderen te beschermen. Bijvoorbeeld op internet. Veel kinderen zijn er kwetsbaar, omdat ze de gevaren niet kennen. In deze Terre Talk bespreekt onze expert Hilde Neels met u het probleem van online seksuele uitbuiting, met de focus op ons werk in de Filipijnen. Daar wordt maar liefst 1 op de 5 kinderen online seksueel uitgebuit of misbruikt.

Terre Talk: donderdag 13 april a.s. om 19.30 uur

Inhoud

Internet opent vele deuren voor kinderen. Maar toegang tot het net brengt ook ernstige gevaren met zich mee. Onderzoek in de Filipijnen wijst uit dat veel kinderen zich hier van tevoren te weinig bewust van zijn. Of ze moeten door armoede zo hun geld verdienen. Met jouw steun beschermen wij deze kinderen tegen seksuele uitbuiting online. In dit webinar leggen we je graag uit hoe we dat doen!

Onze collega Hilde Neels vertelt over het groeiende probleem van online seksuele uitbuiting online en wat we ertegen doen. Ook maak je in dit webinar kennis met Julie Verhaar; zij is sinds 1 januari 2023 onze nieuwe algemeen directeur.

Datum: donderdag 13 april 2023
Tijd: 19.30 - 20.30 uur
Presentatie: Hilde Neels, Julie Verhaar, George Ooms

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan