Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Publicaties

Opruimen tijdens de voorjaarsschoonmaak? Geef de mooie spullen aan Terre des Hommes

De lente is begonnen. Traditiegetrouw hét moment voor de grote voorjaarsschoonmaak bij iedereen thuis. En daarmee ook hét moment om ongebruikte spullen die nieuw in de kast staan of zo goed als nieuw zijn, een mooie andere plek te geven: de winkels van Terre des Hommes. De opbrengsten van deze donaties helpen Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting.

winkelpui Assen

Een mooie bijdrage

De winkels van Terre des Hommes staan bekend om hun artikelen van mooie kwaliteit met een tweedehands prijs. Linda ten Have, van het winkelsupportteam bij Terre des Hommes: “Het is waanzinnig om te zien hoeveel mooie items onze winkels gedoneerd krijgen. Onverwoestbaar houten speelgoed, een bijzonder servies of een zak voor tassen en zomerjurkjes waar de volgende generatie om staat te springen. Het zijn deze donaties, en niet te vergeten de enorme inzet van onze vrijwilligers, die van grote waarde zijn voor onze winkels en het mogelijk maken dat onze winkels jaarlijks een mooie bijdrage kunnen leveren aan het werk van Terre des Hommes.”

Niet iedere winkel van Terre des Hommes kan alle gedoneerde spullen gebruiken om te verkopen. Ten Have: “Neem vooral contact op met de dichtstbijzijnde winkel van Terre des Hommes en overleg wat kan. Sommige winkels verkopen alleen kleding, andere juist weer meer speelgoed. Of neem contact op met Terre des Hommes in Den Haag en dan kijken we waar uw mooie spullen het best tot zijn recht komen.” 

Terre des Hommes

Terre des Hommes Nederland  strijdt tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingssituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Dat doen we samen met familie, omgeving en andere organisaties.

De meer dan 40 winkels van Terre des Hommes helpen mee in deze missie. Alle spullen die de winkels krijgen, worden als donaties gezien en zo wordt het ook gebruikt. 

Kijk hier voor een Terre des Hommes winkel bij u in de buurt.

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan