Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Werken bij

Den Haag: Winkelmedewerker (vrijwilligerswerk)

Terre des Hommes winkel Den Haag is op zoek naar een enthousiaste Winkelmedewerker

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders  van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten hiervoor. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich actief in voor de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen.  

Geef Tijd

Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van het contact met mensen, bent betrokken bij de ontwikkeling van de winkel en bent minstens 4 uur per week beschikbaar (1 dagdeel). Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. 

Wat ga je doen? 

In de winkel heb je, samen met de collega's, de taak om: 

 • klanten op een klantvriendelijke manier te helpen
 • goederen aannemen van donateurs
 • te zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage
 • uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen
 • klanten te informeren over onze projecten die door de winkel mede gefinancierd worden. 

Wie zoeken wij? 

Een enthousiaste collega, met passie voor het goede doel, die: 

 • houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn
 • gemakkelijk contact legt
 • graag met diverse mensen omgaat
 • zorgvuldig is
 • doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijft en wil uitdragen 

Zet jij je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hierboven beschrijven? Schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. 

Wat bieden wij? 

Zinvol en uitdagend werk in een team met enthousiast en betrokken vrijwilligers. Het betreft een functie op vrijwillige basis. 

Onze winkel: 

Ons winkelteam bestaat  uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkels hebben allemaal een eigen assortiment zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. 

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting, is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Conventions on the Rights of the child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Bijna 1700  vrijwilligers zetten zich in meer dan 40 winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. 

Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: 

 • van het geven van spullen
 • het kopen van spullen
 • en in het geven van je tijd

De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen. 

Hoe kun je solliciteren? 

Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een mail naar: winkelsupport@tdh.nl of neem telefonisch contact op via nummer: 06-30485956 

Lees meer over onze winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan