Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen

Kids@Home Challenge kersteditie

Wegens groot succes organiseert Terre des Hommes binnenkort alweer de tweede editie van de Kids@Home Challenge! Tijdens de kerstvakantie krijgen kinderen elke dag een toffe challenge. Doe jij ook mee?

Kids@Home Challenge kersteditie

Doe mee met de Kids@Home Challenge!

De challenge is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. Van 21 december t/m 1 januari ontvangen ze elke dag een mail met een toffe challenge, waarmee ze zich helemaal kunnen uitleven. Welke activiteiten dat zijn, dat is nog een verrassing, maar er zit voor iedereen wat leuks tussen - van sportief tot creatief! Daarbij worden we geholpen door onder andere een bekende TV-kok.

Laden...

Samen in actie voor kinderen wereldwijd

Tijdens de challenge kunnen kinderen zich laten sponsoren. Daarmee dragen ze bij aan onze hulp aan kwetsbare kinderen wereldwijd – een mooie kerstgedachte tijdens deze coronatijd, die grote impact heeft op veel kinderen wereldwijd.

Werken in de mijnen - kom in actie!

De coronacrisis heeft grote impact op kinderen zoals Rajat. Door de coronacrisis gaat hij niet meer naar school maar moet hij helpen met geld te verdienen. Hele dagen doet hij gevaarlijk werk in de mica-mijnen. Terre des Hommes wil dat kinderen zoals Rajat weer naar school gaan. En kinderen in Nederland kunnen daarbij helpen!

Zo doe je mee

Meedoen is heel eenvoudig: klik op de button hieronder en meld je aan voor ons team. Vervolgens krijg je een persoonlijke pagina die je helemaal zelf kan inrichten.

Als je deze pagina deelt via social media, whatsapp of mail, kunnen andere mensen je veilig en snel sponsoren. Je kan precies zien hoeveel je al hebt opgehaald!

Voor € 25,- kunnen we bijvoorbeeld een kind als Rajat een schooluniform en schoolboeken geven! Doe je ook mee? Kom in actie en meld je aan!

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan