Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Project 'Back to the Future' viert de dag van de Europese Unie met fotoserie

10 mei 2021

Met ons "Back to the Future" programma vieren we de dag van de Europese Unie door middel van een reeks foto's van kinderen die studeren met het Back to the Future II-project, uitgevoerd in verschillende regio's in Libanon.

Studeren onder het Back to the Future II-project

Foto serie Back to the Future II

Met ons "Back to the Future" programma vieren we de dag van de Europese Unie door middel van een reeks foto's van kinderen die studeren onder het Back to the Future II-project, uitgevoerd in verschillende regio's in Libanon.

Al sinds juni 2019 helpt het project kwetsbare meisjes en jongens met toegang tot basisonderwijs en -bescherming. Tijdens de corona periode zijn de kinderen ondersteund door hun verzorgers en hebben ze thuis op afstand verder kunnen leren.

Back to the Future wordt gefinancierd door de Europese Unie in Libanon, via het EU Regional Trust Fund als reactie op de Syrische crisis, het EU Madad Fund, en in samenwerking uitgevoerd door AVSI Middle East, Terre des Hommes Italië in Libanon en War Child Holland in Libanon. 

Lees meer over Back to the Future

Zij studeren met het 'Back to the Future II'-project

Najah, Mira, and Souad

Najah, Mira, and Souad

Najah, Mira en Souad (Alias-namen) wonen allemaal in het Akkar-gebied in Noord-Libanon. Ze leren onder het “Backto the Future ”-project en delen hun lessen met hun broers en zussen.

Bekijk fotoserie op FB
Ali (aliasnaam), is een 12-jarige student

Ali

Ali (aliasnaam), is een 12-jarige student die zich vanaf augustus 2020 bezighoudt met het BLN-project, dat is hij nu het volgen van niveau 3 in het CWTL-curriculum. Hij woont in Ghazzeh Area in West Bekaa.

Bekijk fotoserie
Kamil

Kamil

Kamil (alias naam) is een 12-jarige jongen uit Syrië, die in 2016 naar Libanon verhuisde en zich daar vestigde met zijn gezin in een tent in een bananenveld in Libanon. Momenteel studeert hij in het BLN programma onder het "Back-to-the-Future" -project.

Bekijk fotoserie op FB
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube