Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Resultaat Kids@Home Challenge

19 januari 2021

In de kerstvakantie werd de tweede editie van de Kids@Home Challenge georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en mét succes!

Terre des Hommes | We fight child exploitation worldwide. Join our fight.

Tussen 21 december en 1 januari ontvingen de deelnemers elke dag een mail met toffe sportieve, creatieve of culinaire challenges, waarmee de deelnemers zich helemaal konden uitleven. Zo hebben de deelnemers bijvoorbeeld feestkaarten geknutseld, vogels gespot, filmpjes gemaakt, meegedaan met de Olympische Winterspelen en een heerlijke Pavlovataart gemaakt onder leiding van Hugo Kennis.

Tijdens de challenge konden kinderen zich laten sponsoren. Daarmee droegen ze bij aan onze hulp aan kwetsbare kinderen wereldwijd – een mooie kerstgedachte tijdens deze coronatijd. De coronacrisis heeft namelijk grote impact op kinderen zoals Rajat. Door de coronacrisis gaan zij niet meer naar school maar moeten zij helpen met geld te verdienen, bijvoorbeeld door gevaarlijk werk te verrichten in de mica-mijnen.

Terre des Hommes wil dat kinderen zoals Rajat weer naar school gaan. De deelnemers van de Kids@Home Challenge hebben hier goed bij geholpen! Samen hebben de deelnemers maar liefst 2.676 euro opgehaald! Met dit geld kunnen we 267 kinderen zoals Rajat helpen om weer naar school te gaan. Super goed gedaan dus!

Wil jij de volgende keer ook meedoen met de Kids@Home Challenge? Stuur dan een mail naar actie@tdh.nl en we houden je op de hoogte!

Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan