Terre des Hommes logo
DoneerStrijd mee
Zoeken

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Actueel

Mo zat gevangen in het lichaam van een jongen

2 december 2019

Als kind voelde Mo (22) alsof ze gevangen zat in het lichaam van een jongetje. Waar ze zich eerst niet thuis voelde in haar lichaam, voelde ze zich later niet meer thuis bij haar ouders. Haar ouders waren bovendien arm. Hoewel ze allebei werkten was er thuis nooit geld voor het gezin. Mo is 12 jaar als ze wegloopt van huis en aan het werk gaat als ladyboy.

Sekstoerist

Op een avond op de straten van Bangkok ontmoet Mo een Westerse sekstoerist. Hij belooft haar financiële zekerheid, zolang zij hem van allerlei seksuele diensten voorziet. Mo is 3 jaar door hem mishandeld.

Gratis onderdak en eten

Terre des Hommes heeft een partnerorganisatie die actief is in een van de meest beruchte wijken van Bangkok als het gaat om kinderuitbuiting. Hier bieden we kinderen zoals Mo gratis onderdak en eten. Ook zorgen we ervoor dat ze naar school kunnen gaan.

Studie en een baantje

In het begin voelde Mo zich erg eenzaam en miste ze haar vriendinnen. Daarom ging ze nog weleens terug naar haar leven op straat. Nu ze 22 is brengt ze haar leven op de rails: ze is bezig met het afronden van haar studie, daarnaast verdient ze bij in een koffiezaakje. Hoewel ze dit op eigen kracht doet, is ze dankbaar dat Terre des Hommes haar de kans heeft gegeven om voor zichzelf een basis te creëren, die ze eerder niet heeft gekend.

Doneer
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

En blijf op de hoogte van onze werkzaamheden binnen uitbuitingssituaties
Meld je aan